PRONI Omladinski rad Volonteri Bijeljina DODIJELjENA PRIZNANjA VOLONTERIMA
DODIJELjENA PRIZNANjA VOLONTERIMA PDF Ispis E-mail
Omladinski rad - Volonteri Bijeljina

 

Načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić danas je, povodom Dana volontera, uručio zahvalnice za pet najboljih volontera, a Centar za omladinski razvoj "Proni" dobio je nagradu kao najbolja volonterska organizacija na području ove lokalne zajednice.

 

"Na osnovu pravilnika i odluke načelnika opštine Bijeljina, odabrali smo pet najboljih volontera i jednu organizaciju", rekla je Ljubica Mlađenović, samostalni stručni saradnik za rad sa omladinskim organizacijama i udruženjima mladih.

Ona je istakla da je riječ o ljudima koji su stalno angažovani, koji rade u svojim organizacijama ili su bili spremni da učestvuju u vanrednim situacijama kao što je poplava u Bijeljini prošle godine.

"Centar `Proni` iz dana u dan radi nove projekte, nove aktivnosti i proširuje svoje kapacitete u smislu ljudi i projekata, i trudićemo se da opravdamo ovo priznanje", rekla je Gorana Planinčić iz tog centra.

Ona je istakla da trenutno veoma malo volontera dobije posao nakon volontiranja, ali i da je volontiranje prilika za onoga ko to želi da dođe do stalnog zaposlenja.