PRONI Seminari
Seminari
"Breakin' the wall" !!! PDF Ispis E-mail
Novosti - Seminari

Seminar "Breakin' the Wall" - Zagreb, 29.07.-02.08.2010.

"Balkans, let's get up!" je projekt koji je finansirala nemačka organizacija Theodor Heuss Kolleg. Prvi korak u realizaciji ovog projekta je bio seminar koji se održao u aprilu 2010. u Sremskim Karlovcima, a njegovi učesnici su bili mladi ljudi iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunjske i Albanije. Cilj seminara bio je probuditi mlade ljude s prostora Balkana i kroz brojne radionice, igre i diskusije podstaći ih na rešavanje aktuelnih problema u svojim društvima. Ovaj projekat je dobio prestižnu nagradu "Jugend Demokratie Preis" za 2010. godinu.Nastavak projekta predstavalja aktiviranje učesnika seminara u Karlovcima u smislu osmišljavanja i realizacije sopstvenih projekata. U toku je realizacija pet takvih projekata na celom Balkanu. Jedan od njih je i organizacija seminara "Breakin' the Wall".

 
Međunarodni susret mladih održat će se od 20. jula do 2. avgusta 2010!!! PDF Ispis E-mail
Novosti - Seminari

Medjunarodni susret mladih održat će se od 20. jula do 2. avgusta 2010. godine u Banjaluci. Letak je na engleskom jeziku, jer jezik projekta će biti engleski. Molimo Vas da po svojim mogućnostima prosljedite informaciju i letak članovima, organizacijama, zainteresovanima, portalima itd.

flyer_english.bih.pdf

Hvala. S poštovanjem Joel Bonenberger, volonter pax christi Derventa Annett Werner Peace consultant Omladinska 11 BA-74400 Derventa/ Bosnien-Herzegowina Tel/Fax: +387 53 312 680/681 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript www.paxchristi-aachen.de

 


Stranica 1 od 4